Retur og Bytte

RETUR OG BYTTE – ENKEL RETUR

TOPLADY ER SERTIFISERT AV TRYGG E-HANDEL

TopLady Sweden AB (556891-4054) er sertifisert av Trygg E-handel, noe som betyr at du kan føle deg trygg når du handler. Hvis du angre på det, følg instruksjonene i pakken. Ved retur må du bruke vedlagte returseddelen, det koster 149 kr. I tilfelle videre endring gjelder nytt kjøp. Du kan også logge inn på Klarna.no for å se de nyeste fakturaene. Tvei ikke å kontakte oss hvis du har spørsmål.

Du har alltid rett til å returnere varen din innen 14 dager etter mottak av bestillingen. Bare dette returalternativet er akseptert.

VARSLE KLARNA

Ring eller send en e-post til Klarna om at du vil returnere en bestilling på 004721018991 alt. info@klarna.no for å stoppe regningen hvis den ikke allerede er betalt. Når returen er registrert vil vi sende deg en bekreftelse på e-post som også vil inneholde en oppdatert faktura eller refusjon. Du kan også logge deg inn på klarna.no for å blant annet se de siste fakturaene, forlenge utløpsdatoer og varsle om returer.

SENDE TILBAKE

1) Fyll ut Returskjema. Her er en lenke… (det er også mulig å skrive for hånd, men sørg for at all informasjon er inkludert)
2) Pakke varene i originalemballasje med tilhørende etiketter i beskyttende emballasje.
3) Lim inn vedlagte returseddelen, slik at den gamle etiketten ikke er synlig.
4) Send pakken til postselskapets nærmeste agent.
5) Betalingen din blir oppdatert på Klarna med 149 kr igjen for å betale.

For mer informasjon om angrerett, klager og refusjoner, klikk på vilkår/info 

BYTTE STØRRELSE

Du kan bare endre størrelsen på det samme produktet og kun én gang per ordre. Deretter gjelder en ny ordre. Når du endrer størrelse, angi ønsket størrelse på returskjemat. Vennligst sjekk butikkens størrelse på www.toplady.no