RETUR OG BYTTE – ENKEL RETUR

TOPLADY ER SERTIFISERT AV TRYGG E-HANDEL

TopLady Sweden AB (556891-4054) er sertifisert av Trygg E-handel, noe som betyr at du kan føle deg trygg når du handler. Hvis du angre på det, følg instruksjonene i pakken. Ved retur må du bruke vedlagte returseddelen, det koster 149 kr. I tilfelle videre endring gjelder nytt kjøp. Du kan også logge inn på Klarna.no for å se de nyeste fakturaene. Tvei ikke å kontakte oss hvis du har spørsmål. [email protected] / +4631989091

Du har alltid rett til å returnere varen din innen 14 dager etter mottak av bestillingen. Bare dette returalternativet er akseptert. Hvis du vil endre størrelse, håndteres retur på samme måte og du kan lage en ny ordre. Du får riktig størrelse på raskest mulig måte.

Ring eller send en e-post til Klarna om at du vil returnere en bestilling på 004721018991 alt. [email protected] for å stoppe regningen hvis den ikke allerede er betalt. Når returen er registrert vil vi sende deg en bekreftelse på e-post som også vil inneholde en oppdatert faktura eller refusjon. Du kan også logge deg inn på klarna.no for å blant annet se de siste fakturaene, forlenge utløpsdatoer og varsle om returer.

SENDE TILBAKE

1) Fyll ut Returskjema (inkludert i bestillingen din) Hvis du trenger en ny Her er en lenke
2) Pakke varene i originalemballasje med tilhørende etiketter i beskyttende emballasje.

3) Lim inn vedlagte returseddelen, slik at den gamle etiketten ikke er synlig.
4) Send pakken til postselskapets nærmeste agent.
5) Betalingen din blir oppdatert på Klarna med 149 kr igjen for å betale.

Send tilbake pakken hos din ombud for PostNord eller DHL. For DHL forsendelser kan du også bestille gratis opplasting. Bestill på DHLs hjemmeside eller på telefon: 21 00 22 00 Alt du trenger å gi er vårt DHL-kontonummer som er plassert på returseddelen (950 193 919)

For mer informasjon om angrerett, klager og refusjoner, klikk på vilkår/info